Ik ben Mandy!

Al mijn hele leven ben ik bezeten van sport. Fanatiek getennist en gehandbald en sinds jaren vind ik mijn passie in boksen, fitness en crossfit. Het was voor mij al vroeg duidelijk: mijn passie is sport en daar ligt mijn toekomst. Het was voor mij daarom een logische stap om mij in deze richting te ontwikkelen en diverse sportopleidingen te gaan volgen.

Ik heb gekozen om mij te specialiseren in fitness met als doel om personal trainer te worden. Het werk als personal trainer vind ik geweldig. Het begint al met de voorbereiding want geen enkele training mag hetzelfde zijn. Variatie is zo onvoorstelbaar belangrijk voor zowel body als geest.

Het idee van Shape your body kwam bij mij op toen ik 2,5 jaar geleden naar Muiderberg ben verhuisd. Een prachtig rustiek dorp met een geweldig bos en een schitterend strand. Dit biedt veel mogelijkheden om heerlijk in de open lucht te trainen. Door voor dit concept te kiezen ben ik heel flexibel in het geven van trainingen.

Ik kies ervoor om niet op een vaste locatie of op vaste uren mijn trainingen aan te bieden. En omdat ik ook snap dat mensen het fijn vinden om niet buiten te trainen maar dit liever thuis doen, is ook dat geen probleem. Dan kom ik naar je toe en zorg voor een perfecte indoortraining.

Door mijn inmiddels jarenlange ervaring als personal trainer kan ik samen met je elk door jou gestelde doel realiseren. Tijdens het intakegesprek maken wij een plan van aanpak. Dit geeft inzicht in je eigen inbreng binnen de trainingen en het maakt voor mij duidelijk hoe ik de perfecte training kan voorbereiden.

Start nu en bereik je doel!

Wat mijn klanten zeggen

Okke uit Muiden

Mandy maakt trainingen met combinaties van oefeningen die elke week weer anders zijn. Daardoor blijven de trainingen een uitdaging en heb ik nooit het gevoel dat ik steeds dezelfde work out doe. Mandy stimuleert en motiveert mij om elke keer om steeds een stap verder te gaan en dat merk ik. Ik voel me fitter…

Marc uit Amsterdam

Ik wil je graag bedanken voor het resultaat dat ik samen met jou heb gehaald na onze personal trainingen. Je heb mij van een chips etende man met te veel kilo’s naar een gezondheidsbewuste sporter gekregen. Deze eer komt jou echt toe. Voor het coachingstraject met jou heb ik diverse keren pogingen gedaan om bewust…

Lise uit Muiden

Sporten bij Mandy is elke week weer top. De lessen zijn goed voorbereid en worden gegeven in een kleine groep. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en word je genoeg uitgedaagd. Super fijn!

Corina uit Muiden

Mandy traint mij op professionele wijze en weet je steeds weer te motiveren om meer te kunnen. Sinds ik met Mandy train is mijn conditie verbeterd en kom ik meer in vorm.