Mandy maakt trainingen met combinaties van oefeningen die elke week weer anders zijn. Daardoor blijven de trainingen een uitdaging en heb ik nooit het gevoel dat ik steeds dezelfde work out doe.

Mandy stimuleert en motiveert mij om elke keer om steeds een stap verder te gaan en dat merk ik. Ik voel me fitter en sterker worden.

 

 

 

 

 

 

Okke uit Muiden

Ik wil je graag bedanken voor het resultaat dat ik samen met jou heb gehaald na onze personal trainingen. Je heb mij van een chips etende man met te veel kilo’s naar een gezondheidsbewuste sporter gekregen. Deze eer komt jou echt toe. Voor het coachingstraject met jou heb ik diverse keren pogingen gedaan om bewust met mijn lichaam en vitaliteit om te gaan maar deze pogingen zijn allemaal in schoonheid gestorven?. Door jou gerichte aanpak heb jij de juiste snaar bij mij geraakt en ben ik heel blij met onze wekelijkse trainingen. Nogmaals bedankt.

Marc uit Amsterdam

Sporten bij Mandy is elke week weer top. De lessen zijn goed voorbereid en worden gegeven in een kleine groep. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en word je genoeg uitgedaagd. Super fijn!

Lise uit Muiden

Mandy traint mij op professionele wijze en weet je steeds weer te motiveren om meer te kunnen. Sinds ik met Mandy train is mijn conditie verbeterd en kom ik meer in vorm.

Corina uit Muiden